REMODELARE CORPORALA

REMODELARE CORPORALA

 

FRUMUSETEA INSEAMNA SANATATE!
SANATATEA INSEAMNA FRUMUSETE!

, Remodelare Corporala, Danykomio Clinique Therapy, Danykomio Clinique Therapy

Asa cum si denumirea o sugereaza, Remodelarea Corporala reprezinta un set de tehnici si proceduri medicale si estetice non – invazive si nedureroase care, odata aplicate de specialisti pe diferite parti ale corpului, conduc la eliminarea tesutului adipos si a celulitei, precum si la tonifierea pielii si a muschilor.

Daca in strainatate aceste tratamente sunt practicate cu succes de mult timp, in România remodelarea corporala a luat avânt in ultimii ani, odata cu introducerea tehnologiilor avansate si certificate care asigura nu numai succesul procedurilor, dar si siguranta pacientilor.

Desi procedurile de remodelare corporala au beneficii evidente asupra aspectului si sanatatii pacientilor, specialistii atrag atentia asupra faptului ca aceste tratamente nu pot tine locul unui stil de viata sanatos ce include exercitiile fizice si dieta. Cu toate acestea, studiile recente arata ca in urma unor tratamente combinate de remodelare corporala aplicate eficient se poate pierde pâna la 50% mai multa greutate intr-un timp semnificativ mai scurt decât prin combinarea dietei si a sportului. Cu alte cuvinte, remodelarea corporala functioneaza in cazurile in care este aplicata in mod corespunzator, in tandem cu un program de viata sanatos.

Dupa cum spuneam, remodelarea corporala include un set de tehnici si proceduri care va vor fi recomandate de un specialist in urma unei diagnoze si a unei evaluari riguroase pentru a beneficia de o interventie personalizata, centrata pe problemele identificate.

Masajul anticelulitic sau anti- celulita, este una din cele mai bune metode de a scapa de tesutul adipos. Acest masaj se efectueaza local, in zonele afectate de depuneri. Depunerile de grasime sunt rezultatul unei proaste functionari ale ficatului, rinichilor, o alimentatie necorespunzatoare, lipsa de miscare, constipatie si o proasta circulatie a singelui. De asemenea dereglarea hormonala provoaca depunerea de grasime, in deosebi pe fese, interiorul si exteriorul coapselor, pe solduri, pe spate si abdomen.

Celulita are patru stadii de dezvoltare: celulita usuara, celulita medie, celulita profunda si celulita grava.

Celulita usuara – nu este observabila cu ochiul liber, in timpul sederii sau al mersului. Suprafata pielii este aparent neteda, insa la consult, cand este stransa in pliu piele de pe coapse devine neuniforma cu aspect de “coaja de portocala”.

Celulita medie este deja observabila si in stare de miscare si in stare de relaxare a muschilor, preponderent in zona pulpelor. Aspectul neuniform al pielii este evident si fara a strange pielea. Adipocitele (celulele grase) se maresc in volum, tonusul pielii scade, si apare edemretentie de apa. In acest stadiu sunt posibile imbunatatiri vizibile, prin aplicarea masajului ajunganduse la disparitia stratului de celulita.

Celulita adanca profunda este o forma grava de celulita care pe langa aspectul urat al pielii, are si consecinte asupra sanatatii. In acest stadiu avem de aface deja cu o circulatie defectuasa la nivelul pielii, cu o multime de noduli subcutanati, umflaturi si gropite inestetice.

Celulita grava produce dereglari serioase la nivel de circulatie sangvina, si cu desfigurare a corpului. Piele devine dureroasa la atingere.

Masajul anticelulitic este solutia eficienta pentru a scapa de celulita, iar atunci cand este combinat cu masajul terapeutic, masajul limfatic si nu numai, rezultatele sunt spectaculoase.
DRENAJULUL LIMFATIC ESTE IN ACEEASI MASURA UN MASAJ COSMETIC DE INFRUMUSETARE CAT SI CU EFECTE TERAPEUTICE REMARCABILE. DRENAJ LIMFATIC se asocieaza cu rezultate deosebite cu MASAJUL ANTICELULITIC pentru indepartarea surplusului de grasime si remodelare corporala, si de asemenea face parte din TERAPIA PRIN MASAJ, in MASAJUL TERAPEUTIC.

, Remodelare Corporala, Danykomio Clinique Therapy, Danykomio Clinique Therapy
DANYKOMIO este un concept multidisciplinar dezvoltat de Psih. Daniel C. Muntean, fondatorul Danykomio Clinique Therapy. In timp ce terapiile traditionale se concentreaza numai asupra nivelului fizic sau doar a celui mental, acest concept al abordarii terapiei se bazeaza pe o forma holistica de vindecare care face posibila eliberarea si vindecarea traumelor fizice, mentale si emotionale.
Psihoterapia, Medicina și Spiritualitatea au nevoie să fie utilizate integrativ.

Formular de inscriere