REGRESSION THERAPY

REGRESION THERAPY

METODA DEEP MEMORY PROCESS –DMP

A ne cunoaste pe noi insine – posibil sa para greu dar merita efortul. A ne gandi de ce ni se intimpla ceea ce ni se intimpla in viata si unde am gresit, unde putem schimba – ceva la noi – pe termen lung ne ajuta, chiar daca nu ne putem schimba intr-o saptamina. Pentru a ne schimba pe noi insine – e necesar in primul rind sa constientizam ca e necesar sa schimbam ceva, apoi sa ne gindim de ce oare nu vrem sa ne schimbam si apoi sa incepem sa invatam sa ne schimbam.

DMP Metoda terapeutica pentru tratarea si vindecarea traumelor profunde.

DMP a fost dezvoltata de Dr. Roger Woolger (www.deepmemoryprocess.com) si este o metoda rapida si completa pentru a identifica si vindeca memoriile traumatice profunde care ne impiedica sa traim o viata sanatoasa si multumitoare.

In timp ce terapiile traditionale se concentreaza asupra nivelului mental, DMP sau Vindecarea Memoriilor Profunde se bazeaza pe o forma holistica de vindecare care face posibila eliberarea si vindecarea (prin catarsis) traumelor fizice, mentale si emotionale.

Deep Memory Process (DMP) sau (Vindecarea Memoriilor Profunde), este o sinteza creativa a Psihologiei Freudiene si Jungene, a metodei doctorului Reich, a Psihodramei, Psihologiei spirituale si formelor de vindecare samanice.

Sedintele terapeutice DMP au ca scop vindecarea. De aceea ele dezvaluie uneori vieti si morti dramatice care au rezultat in rani profunde atat fizice cat si emotionale si psihologice. Retrairea acestori traume poate fi extrem de dureroasa si dramatica si pot conduce pacientul la un « catarsis » profund in asa fel incat Vindecarea poate surveni intr-o singura sedinta. Metoda DMP poate fi folosita si ca un complement in terapia clasica si este foarte eficace in tratamentele post-traumatice si in tratarea reactiilor disociative. DMP este de asemenea un instrument perfect pentru tratarea starilor de anxietate, depresie, a fobiilor, stresului si durerilor cronice, si eliberarea blocajelor ascunse adanc in corpurile noastre fizice sau subtile/energetice.

Metoda Deept Memory Process DMP a fost dezvoltata de Dr. Roger Woolger si este o metoda rapida si completa pentru a identifica si vindeca memoriile traumatice profunde care ne impiedica sa traim o viata sanatoasa si multumitoare.

Autor
Psih. Daniel C. Muntean

, Regression Therapy – Past Life Regression, Danykomio Clinique Therapy, Danykomio Clinique Therapy
DANYKOMIO este un concept multidisciplinar dezvoltat de Psih. Daniel C. Muntean, fondatorul Danykomio Clinique Therapy. In timp ce terapiile traditionale se concentreaza numai asupra nivelului fizic sau doar a celui mental, acest concept al abordarii terapiei se bazeaza pe o forma holistica de vindecare care face posibila eliberarea si vindecarea traumelor fizice, mentale si emotionale.
Psihoterapia, Medicina și Spiritualitatea au nevoie să fie utilizate integrativ.

Formular de inscriere