DRENAJ LIMFATIC

DRENAJUL LIMFATIC MEDICAL MANUAL

Alaturi da medicina alopata, medicina complementara, prin terapiile sale naturale , sanatoase, trecute prin aspra proba a timpului, este o cale spre care se indreapta tot mai multi oameni chiar si in tarile cu industrie farmaceutica foarte dezvoltata, cu aparatura din cea mai complexa de investigatie si tratament. O astfel de terapie naturala o constitue si DRENAJUL MEDICAL MANUAL

DREMAJUL LIMFATIC ESTE MASAJUL PRIN CARE ELIMINAM ACUMULARILE INTERSTITIALE DE LICHIDE SI GRASIMI.

Este indicat pentru detoxifierea organismului, reducerea si disparitia edemelor(si la femei insarcinate), stimularea sistemului imunitar pentru reducerea celulitei si depunerilor de grasime, , Drenaj Limfatic Medical Manual, Danykomio Clinique Therapy, Danykomio Clinique Therapy .Masajul limfatic- drenajul limfatic- se practica din vremuri stravechi, fiind mentionat ca metoda de tratament inca de pe vremea scolii medicale a lui Hipocrat, in anul 400 d. Hr. Insa adevaratul interes pentru aceasta metoda a aparut peste cateva secole. Pentru a intelege mai bine beneficiul drenajului limfatic trebuie explicat ca, limfa este un lichid transparent, care circula prin vase si ganglioni limfatici, hranind celulele si tesuturile. Sistemul limfatic este tot atat de important ca si sistemul circulator sangvin. Vasele limfatice sunt constituite intr-o retea care acopera fiecare particica a corpului uman. Acestea transporta substantele nutritive si colecteaza celulele moarte, rezidurile, bacteriile, virusii, substantele anorganice, apa si grasimile. Toate vasele ajung la ganglionii limfatici (aglomerari celulare de forma rotunjita), care pot fi mici (cat un varf de ac) , sau mari (cat o maslina). In corpul nostru exista intre 400 si 700 de ganglioni, care filtreaza si purifica limfa, acestia fiind localizati preponderent la nivelul abdomenului gatului precum si la nivelul axial si inghinal. STRESUL PRELUNGIT, SEDENTARISMUL, POZITIA INCORECTA SAU STATUL PRELUNGIT PE SCAUN, DEPUNERILE ADIPOASE SAU CELULITICE, TULBURARILE DE CIRCULATIE PERIFERICA, AFECTIUNILE CARDIACE, PULMONARE, RENALE SI ENDOCRINE SUNT NUMAI CATIVA DINTRE FACTORII CARE TULBURA BUNA CIRCULATIE A LIMFEI IN ORGANISM. ACEASTA SITUATIE POATE FI REMEDIATA CU AJUTORUL DRENAJULUI LIMFATIC PRIN MASAJ. Metoda consta intr-un preso-masaj, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici, cu efect de eliminare a tuturor toxinelor rezultate din procesul de sinteza celulara. De mentionat ca, o circulatie necorespunzatoare a limfei determina, invadarea tesutului subcutanat de celule grasoase si o data cu ele inmultirea toxinelor.

EFECTELE MASAJULUI DE DRENAJ LIMFATIC:
  • intareste sistemul imunitar prin stimularea ganglionilor limfatici
  • dinamizeaza circulatia limfei in spatiile intercelulare
  • accelereaza eliminarea rapida a toxinelor
  • intensifica pana la 10- 15 ori curentul limfatic
  • are efect de modelare corporala * este eficient in artroze, gonartroze si cocsartroze.
  • poate fi aplicat si omului sanatos pentru ca, rolul lui primordial este acela de a preveni bolile si de a mentine organismul in forma.

DRENAJUL LIMFATIC ESTE IN ACEEASI MASURA UN MASAJ COSMETIC DE INFRUMUSETARE CAT SI O TERAPIE CU EFECTE TERAPEUTICE REMARCABILE. MASAJUL DE DRENAJ LIMFATIC se asocieaza cu rezultate deosebite cu MASAJUL ANTICELULITIC pentru indepartarea surplusului de grasime si remodelare corporala, si de asemenea face parte din TERAPIA PRIN MASAJ, in MASAJUL TERAPEUTIC si SHIATSU (presopunctura).

, Drenaj Limfatic Medical Manual, Danykomio Clinique Therapy, Danykomio Clinique Therapy
DANYKOMIO este un concept multidisciplinar dezvoltat de Psih. Daniel C. Muntean, fondatorul Danykomio Clinique Therapy. In timp ce terapiile traditionale se concentreaza numai asupra nivelului fizic sau doar a celui mental, acest concept al abordarii terapiei se bazeaza pe o forma holistica de vindecare care face posibila eliberarea si vindecarea traumelor fizice, mentale si emotionale.
Psihoterapia, Medicina și Spiritualitatea au nevoie să fie utilizate integrativ.

Formular de inscriere