Cu totii ne dorim sanatate perfecta si in anumite momente ale vietii, chiar ne simtim foarte sanatosi, dar, din nefericire, alteori nu. Probabil a fi sanatos 100%, e discutabil, pentru ca traim intro lume unde mancarea nu este cu adevarat sanatoasa, mediul in care suntem, nu este perfect echilibrat, responsabil si iubitor sau in care domneste numai pacea, armonia dragostea si bucuria. Totusi, o SANATATE OPTIMA este posibila. Cabinetul Danykomio Clinique Therapy este locul unde tehnicile de tratament folosite in acest scop va ajuta sa profitati din plin de sansa de a fi sanatos..

, Echipa, Danykomio Clinique Therapy, Danykomio Clinique Therapy

Daniel C. Muntean

Psiholog si Psihoterapeut - Terapeut Medicina Integrativa

 

BIO

, Echipa, Danykomio Clinique Therapy, Danykomio Clinique Therapy

Mihaela Tataru

Psihopedagog -Terapeut Holistic

 

BIO

, Echipa, Danykomio Clinique Therapy, Danykomio Clinique Therapy

Daniela Fodor

Lector - Psiholog

 

BIO

, Echipa, Danykomio Clinique Therapy, Danykomio Clinique Therapy

Laura Varciu

Lector - Psiholog

 

BIO

Specialist in Psihoterapie Integrativa si Transpersonala - Hipnoza Clinica si Terapii Ericsoniene -  licentiat in Psihologie, cu formare ca Psihoterapeut in :

Specialist Medicina Complementara si Alternativa -Terapii Energetice: Maestru Reiki Usui si Karuna Reiki, Reiki Tibetan, Tehnica Radianta, Tehnica Bioconceptuala Info-Energetica, Tehnica Reconectiva,

Specialist Terapia Cloanei Vertebrale  si Psihoterapie corporala - Terapii corporale :

Domeniile de interes si alte studii urmate: Psiho-pedagogie, Psihodrama, Silva Mind Control, Hemi-Sync Tehnology, Psihologie Transpersonala,

Membru al:

Terapeut holistic - Psihopedagog Specialist -Educatie Psihomotrica (Universtatea Bucuresti , Facultatea de  Sociologie, Pedagogie, Psihologie),  Terapeut Reiki Usui si Tibetan ( AIO Scoala Intregului) , Certificata in Santé Naturelle Edonis (Centre Edonis Toulouse; Respiratie constienta -Rebirth breathwork (Mendocino School of Holistic Massage and Advanced Healing Arts)

Psiholog si psihoterapeut , licentiata in psihologie cu formare ca psihoterapeut in Terapia de relaxare Ericksoniana si Hipnoza Clinica , studiii de psihodrama , Tehnici holistice, Tehnici de meditatie si vizualizare specialist info-energetica, Maestru Reiki ,Karuna Reiki, astrolog si consultant biorezonanta, etc.

Psiholog si psihoterapeut , licentiata in psihologie cu formare ca psihoterapeut in Terapia de relaxare Ericksoniana si Hipnoza Clinica , Maestru FENG SHUI , Maestru Reiki, alte domenii de activitate : Tehnici de Masaj Terapeutic.
Tehnici de autocontrol, Tehnici de meditatie , Tehnici terapie energetica, etc.